Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHA NÁVŠTĚV

20. 6. 2009

Jsme rádi, že máte o nás zájem a těšíme se, že vás opět uvítáme při další návštěvě! 

 

 

Obrazek

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

coursing

(King Artur, 22. 11. 2009 22:59)

velka gratulace Barce k prvnimu mistu na coursingu "Zimni cena Moravy" - skvely vykon!! a opozdene gratulace i k narozeninam, Barca si dala krasny darek :-) Mejte se, zdravi Artikohederkovci

Děkuji kluci za přání!

(Barča, 20. 11. 2009 7:42)

Ahoj Meldo a Hanny. Děkuji vám za krásné přáníčko k narozeninám a posílám zpátky velikou pusinku na čumáčky. Pozdravujte páníčky a všichni ze Skalice se těšíme na shledání.
Barča, Břéťa a J+M

Pro Barušku

(Melda a Hanny, 19. 11. 2009 19:18)

Ahoj Baruško, Břéťa snad promine, tentokrát píšeme jen a jen Tobě!
Přejeme Ti k Tvým narozeninám opožděně všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a zase zdravíčko, protože všechno ostatní, v podobě super páníčků, bezva kámoše Břéti, plné misky a nekonečně lásky, už máš, takže už jen to zdraví Ti přejeme a doufáme, že se brzy uvidíme a budeme ti moci dát jednu lízanou naživo :-) Páníčci tu na nás volají, že Ti taky přejí všechno nej a posílají pusu na čumák a jednu máš dát i Břéťovi:-) Tak pac a pusu a pozdravuj celou Vaší super rodinu :-)

Milá maminko Gwendy

(Barča, 12. 11. 2009 14:02)

Milá maminko,
včera jsem s předstihem popřála sourozencům. Dnes, když svým placatým nosíkem cítím, že se oslava narozenin blíží, tak Ti děkuji za to teplíčko a nejvoňavější mlíčko co jsem měla v prvních dnech života. Můj nový domov představují ti, ke kterým se vždy ráda a někdy i trochu mazaně přitulím. Kamarád Břéťa, Míša, Gábi, Míla a Jarda. Jsem pro všechny milovaná Baruška, Barča a Barunka. Jen někdy, když pustím svůj temperament z uzdy, tak jsem Košická střela ( prý podle nějakého rychlíku ). Je to ale lepší, než Pendolino. Košice mně totiž vždy připomenou vás všechny.
Baruška.

Přání k narozeninám

(Jiskra naděje, 12. 11. 2009 8:12)

Milá Baruško,
dnes večer to bude už rok, kdy si se spolu s dalšíma bráškama a sestřičkama klubala na svět. Byla z tebe taková malá kulička, která se s ostatníma sourozencema předháněla, kdo bude dříve u cecíků. Za ten rok se toho pro tebe strašně moc změnilo. Jak si rostla, zvětšovala se ti ouška,začaly se ti dělat faldíky na tělíčku a o vrásnění ani nemluvě - jako správnému francouzskému buldočkovi. Také si našla nový domov u páníčků ve Skalici a poznala si nového kamaráda Břéťu, který z tebe byl prý poprvé vyplesklý - jaké střeštiprdlo to k nim přišlo. Ale teď jste nejlepší kamarádi a nedáte bez sebe ani ránu .)))
Na společných procházkách si poznala nové kamarády, zúčastnila si se spolu s Břéťou i coursing cupu, ve kterém si všem ukázala, že nejsi žádný gaučový povaleč :D A také si absolvovala né jednu výstavu pejsků.

Proto Ti Baruško přejeme k Tvým 1. narozeninám všechno nejlepší, plný pelíšek dobrůtek, hodně společných hrátek s Břéťou , aby si páníčky nezlobila a oni měli z tebe radost.

Pac a pusu posílá maminka Gwendy, sestřička Bekky, kamarádka Angi a všichni z chovatelské stanice "od Koberné hráze"

Holešovická část smečky

(Gabča, 13. 10. 2009 17:02)

Posílám dvounohým i čtyřnohým pusu a těším se až se sejdeme ...

Odpověď na dotaz Ajce M.

(Jaroslav Andres, 24. 9. 2009 8:53)

Vážená paní Macurová, rozhodli jste se správně! Francouzský buldoček je přítulný společník a zcela jistě přinese do Vaší rodiny mnoho radosti a lásky. Štěňátka plánujeme nejdříve za rok, neboť naše fenka Barča je příliš mladá a není tedy ani uchovněná. Více Vám napíši o víkendu, neboť rádi uvítáme každého dalšího buldočka v našem blízkém okolí.
Jaroslav Andres

štěňata

(Ajka M, 21. 9. 2009 17:13)

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli plánujete cca koncem roku nějaká štěňátka?
Jsme rodina z Hronova a uvažujeme o tomto plemeni, že bychom si jej pořídili.Bydlíme v bytě 3+1 a hledáme společníka pro nás tři /manžel,já a dcera 5,5let./
Děkuji za odpověd

A.Macurová

mail: ajkam@centrum.cz

Gratulace

(Katka s Meldou a Hannym, 7. 9. 2009 19:36)

Břéťovi gratulujeme ke krásnému 4. místu, je to krasavec! A že se nepředvedl? To známe až moc dobře i my, Melíška výstavy též nebaví,většinou u toho ještě má výraz, že nemusí ani mluvit a každý ví, co si myslí :-) I paní Potůčková to už zažila :-) Bylo mi řečeno: " to víte, je to osobnost!" :-D To je a pěkně velká :-)
Těšíme se na shledání v sobotu ve Zloníne s Vámi se všemi!
Pac a pusu Melda a Hanny

Srazy Psu - www.PsiLaska.cz

(Daniel, 4. 9. 2009 12:20)

Ahooojky, rád bych Vás pozval do Království Pejskařů na http://www.PsiLaska.cz , kde si ve velkém organizujeme psí srazy. Určitě tam poznáte spoustu nových kamarádu :-) A nejen psích :-) Budeme se tesit :-)

Paní Katko, Meldo a Hanny!

(Plavčíci z Babiččina údolí, 17. 8. 2009 15:40)

No, plovací vesty na těla buldočků, kdepak jste je paní Katko sehnala? To je teda bomba. Jarda říká, že ten bazén je malý a my jsme plavčíci. Nevšiml si ale, že na hloubce máme strachy ztažené ocásky. Však víte, jak jsou krátké. Vesty dodají plavcům našeho formátu jistě sebevědomí. Spoustu radosti a plaveckých úspěchů Melíško-Hannýškovcům, přeje smečka z Babiččina údolí.

Mamince Gwendy

(Barča s Břéťou a Andresovi, 17. 8. 2009 14:53)

Moc se těším, až uvidím někoho z rodných Košic. Za pár dnů bude klubová výstava ve Zloníně. Tam nás naši přhlásili a slibují, že si dáme se sestřičkou Bekky čumák na čumák! Zatím tedy alespoň na dálku, zdraví Barča se smečkou.

Plavčíci

(Katka s Meldou a Hannym, 16. 8. 2009 23:07)

Téda, vy ale máte šikovný plavčíky:-) Ani nemůžu klůkům ukázat, jinak by chtěli taky velký bazén :-) Já jim koupila plovací vesty, aby se nám neutopili, když jedeme k rybníku a docela se jim zalíbily, takže paráda :-)
Posíláme pesánkům velikánskou pusu a Vás, páníčky, moooc zdravíme!!!!

Krásný pozdrav z jižních Čech

(Dvořákovi se smečkou, 14. 8. 2009 12:59)

Ahoj Barčo, Břéťo a celá rodino Andresů :))), musíme Vám moc moc pochválit vaše fotečky a komentáře k nim. Jsou opravdu skvělé :D. Z Barušky se stala pěkná slečna a z Břéti statný chlapák. Moc jim to spolu sluší. Doufáme, že se brzy uvidíme a popovídáme.
Krásný zbytek dne, Barušce a Břéťovi pac a pusu
Maminka Gwendy, ségra Bekky a zbytek smečky z Košic :)))

Tak já už jsem strejda!

(Břéťa se smečkou, 2. 8. 2009 8:45)

Britney byla vždycky fešanda a tak se dalo čekat, že právě ona, jako první, ze mě udělá strýce. Všichni z Babiččina údolí obdivovali mé dva synovce. Sestro, blahopřeji! Děkujeme paní Ulmanová za zprávu a také za hezkou aktualizaci s Fredym.
Pěkné dny přejí Andresovi.

Břéťo jsi strejda !

(Karin Ulmanová, 1. 8. 2009 10:00)

Hezký den všem v Babiččiném údolí, vyřiďte prosím
Břéťovi, že 22.7.2009 se stal strýcem. Na své synovce se může podívat na www.skorpius.cz.
Mějte se moc a moc hezky, zdraví Karin Ulmanová.

Břéťa a Barča zdraví Fredyho

(Jaroslav Andres, 28. 7. 2009 8:01)

Děkujeme za pozdrav z Kladna. S radostí jsme si prohlédli stránky jantosgold, s pestrou skladbou členů rodiny. Fredyho sledujeme od štěněte, když jeho fotku zveřejnila paní Ulmanová na svých stránkách. Moc se nám líbil a svým sebevědomým pózováním nám připomínal Břéťu, pro kterého jsme si jeli do Ostravy. Musím se přiznat, že Vám trochu závidím znalosti s výcvikem. Ty nám, jak jste viděla, schází.

Ahoj kluci!

(Břéťa a Barča, 28. 7. 2009 7:18)

Meldo a Hanny, děkuji za gratulaci. Výstavy mě moc nebaví, ale Jarda tvrdí, že jsou nutné pro moje uchovnění, když už máme doma holku. Jsem zvědav, jestli budu moc doma odpočívat, až budou příští rok uchovňovat ji. Posílám celé vaší smečce pac a Barča pusinky. B + B, M + J

Pozdrav z Kladna od Fredyho

(Jana Klauzová , 27. 7. 2009 15:01)

Dobrý den, zasíláme srdečný pozdrav Vám všem z Kladna od Fredyho a celé naší smečky. Doufám, že se zase potkáme někde na výstavě. Mějte se krásně.
www.jantosgold.estranky.cz

Milá paní Karin Ulmanová

(Andresovi s Břéťou a Barčou., 24. 7. 2009 9:01)

Jsme moc rádi, že sledujete osudy a zážitky smečky z Babiččina údolí. Snažíme se Vaši ochotu a péči oplatit pěknými výsledky z výstav. Přejeme stanici KAUL mnoho chovatelských úspěchů a štěňátek, která přinášejí radost, jako Břéťa.