Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHA NÁVŠTĚV

20. 6. 2009

Jsme rádi, že máte o nás zájem a těšíme se, že vás opět uvítáme při další návštěvě! 

 

 

Obrazek

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Melda a Hanny, 23. 7. 2009 17:19)

Celá naše smečka gratuluje Břéťovi ke skvělému 1. místu!!! Je to bomba! Břéťo, jsi fakt krasavec, moooc Ti to přejeme! Jsi borec!!! Škoda toho počasí a pohárku, ale neboj, Ty jich ještě vyhraješ spoustu!!!
Pac Tobě a pusu Barče posílají Melda s Hannym

Pro celou "smečku" Andresových

(Karin Ulmanová, 12. 7. 2009 21:18)

Břéťo,Barčo a milí Andresovi,často navštěvuji
Vaše "rodinné" stránky, protože jsou naprosto úžasné (opět musím pochválit panečkovi velmi výstižné komentáře k fotkám). Je vidět , že Břéťa a Barča se stali středobodem Vaší smečky-rodiny a vůbec nepochybuji , že Břétóvi a Barušce se žije v Babiččině údolí naprosto SKVĚLE. Hodně pozdravů z Ostravy posílá Karin Ulmanová.

Děkuji za přáníčka

(Enince, Barborce, Melíškovi a Hanýškovi, 1. 7. 2009 5:39)

Holky a kluci, vaše přáníčka k narozeninám mně udělala velkou radost! Všem, i paničkám, posílám pac a pusu. Váš Břéťa

Všechno nej!!!

(Katka s Meldou a Hannym, 29. 6. 2009 18:18)

Ahoj Břéťo, opožděně, ale přece, Ti přeje celá naše smečka všechno nejlepší k Tvým narozeninám! Hlavně teda zdraví, protože jinak už plnou misku, milující páníčky, teplý pelíšek a "ségru" máš, tak ani nevíme, co Ti ještě víc přát! Jo, už víme, výstavní úspěchy! Takže hlavně kupu zdraví a pořád plnou misku:-)
Pac a pusu MelicharoHaníkovci

Ať žije Břéťa:-)))))!!!

(Eninka, Barborka a Zuzka, 29. 6. 2009 11:28)

Břéťo, ty fešáku jeden krásnej! Co ti máme přát, když všechno krásný máš?! Tak pouze doplníme o pořádnou velehoru zdraví a stále dobrou náladu. Sice s jednodenním zpožděním, ale o to s větší upřímností ti fakt přejeme jenom to nejlepší, včetně splnění všech tvých psích snů... Ať se ti daří, jsi stále milován - zkrátka všechno nej, nej a nej! Břétííí - ať ti prostě dupou všichni králíci!!!
Úsměv od ucha k uchu ti posílá Eninka, Barborka a já

Zdravíme od rybníka

(Eninka, Barborka a Zuzka, 29. 6. 2009 11:06)

Ahojka Baruš, Břéťo a ostatní domácí dvounožci! Stránky máte přímo úžasný - pokochaly jsme se u nich všechny tři:-) - sálá z nich láska k buldíkům a to mne pokaždé dostane do kolen ... Opatrujte se, milujte se, užívejte se vzájemně a krásně se rozmazlujte:-)! Moci jít po světě po boku placatky a naučit se jí rozumět je jako objevit úplně novou a krásnější planetu. Tak ať máte společnou cestu nekonečně dlouhou a tlapky vás na ní nebolí a pokud zabolí, tak opravdu jen a jenom zdravě maličko! Je moc príma, že o sobě víme a určitě uspořádáme srazík! Přádně uslintanou posílají všechny holky od rybníka:-)))

Pozdrav do Ostravy

(Břéťa se smečkou, 28. 6. 2009 17:24)

Milá paní Karin, děkuji za gratulaci k mému vstupu do světa výstav, chovatelství a klubů. Beru to i jako blahopřání, k dnešnímu datu mých narozenin. Je to tak, už mi jsou dva roky! Páníčci nikdy nezapomenou podotknout, jak jsem byl vychován a přestěhoval jsem se do České Skalice, jako hodný a milující pejsek. Vím, jak jste plakala, když jsem opouštěl rodný pelíšek, ale v Babiččině údolí se mám dobře a od začátku tohoto roku mám i kamarádku Barušku. No, někdy mi jde její temperament trochu na nervy, ale máme se moc rádi a já ji statečně ochraňuji. Budu už končit. Voní tu dobroty a asi se chystá nějaká oslava!!! Jdu se upravit...Břéťa.

Pro Břéťu

(Katka s Meldou a Hannym, 27. 6. 2009 14:24)

Ahoj Břéťo, jasně, že Ti můžu držet palce a Melda s Hannym tlapky ! Ale musíš nám napsat kdy a na co! Jedeš na nějakou výstavu??? Já mám od včerejška sádru chodící, tak už je to lepší:-) Melda s Hannym se o mě starají, furt jsou u mě, užívají si toho, že jsem s nima 24 hodin denně :-))) Akorát ty procházky jim chybí, páníček na ně nemá tolik času, ale oni ani nenadávají, déšť nemají rádi:-) Naše smečka zdraví Vaši smečku a přeje kráááásnýýý víkend!

Pozdrav z Ostravy

(Karin Ulmanová, 27. 6. 2009 13:34)

Ahoj Břéťo a Barčo pochvalte panečka za super fotky a úžasné komentáře k fotkám . Přejeme celé
Vaší smečce (dvounohé i čtyřnohé) hezké prázdniny,
hodně sluníčka,...Břéťo,ty kluku ušatý, gratuluji
k úspěchu na výstavě v Častolovicíh - udělal jsi mi velkou radost. Z Ostravy zdraví Karin Ulmanová.

Ahoj Meldo a Hanýšku + K a I

(Barča + B + M + J, 26. 6. 2009 16:11)

Jsme rádi, že se vám naše fotečky líbí a určitě je Jarda bude doplňovat. Máme co dohánět! Vaše krásné fotoreportáže ze života jsme sledovali již dávno, než jsme se potkali v Samopších. U počítače sedí páníček pořád, ale víc kreslí nějaké obrázky, než nás fotí. Prý abychom měli na žrádlo! Mrzí nás co se stalo vaší paničce a přejeme, pochopitelně včetně dvounohých, rychlé uzdravení. Břéťa se ptá, jestli mu paní Katka bude moc držet palce, když má tu sádru. O paničku pečujte a tiskněte se k ní, tak jak to umějí snad jenom buldočci.
Suché tlapky a vlhký čenich přeje Barča s rodinou.

Ahoj B+B

(Katka s Meldou a Hannym, 23. 6. 2009 17:14)

Ahoj Břéťo a Barčo, máte to tu moooc krásný, už jsme si prohlídli fotky a pokochali se nad Váma:-) Máte šikovnýho páníčka! Břéťovi ještě jednou gratulujeme k umístění na výstavě, je to frajer! Tak ať páníček pěkně doplňuje fotky, budeme pravidelně sledovat stránky a mějte se všichni ( jako celá rodina, nejen vy bulďoši ) krásně a budeme se těšit, že podnikneme nějakou společnou prochajdu nebo výlet!( ale nejdříve za měsíc, panička si udělala v pátek úraz a má sádru, tak teď jenom odpočívá a my s ní :-))
Tak pac a pusu na čumák! K+I+M+H